beats by dre cheap

Banderasta Goga

Još jedna pevaljka iz balkanskog cirkusa pod nazivom Grand dobila je zasluženo mjesto na ovom blogu heheheh.Nju je teško opisati ali pokušajmo, nešto dugačko, pomalo muškobanjasto, ružne, kisele face, o pjevanju da i ne pričam - nema pojma.Eh, da, poznata po jednoj jedinoj pjesmi u svojoj dugogodišnjoj karijeri - o gaćama.Zar treba i reći koliko je pjesma glupa, primitivna i bezvezna baš kao i Goga Sekulić.

Nedavno je Goga kriva noga otpjevala u emisiji Lee Kiš uživo( aj ,kuku) pjesmu Pljevaljski tamburaši heheh i nadrapala.Ostale gošće su se tokom cijelog snimanja gurkale, jer im nije bilo jasno otkud ona sa njima u gostima.

-Nije mi jasno zbog čega je ona tu.Pa, djevojka se namučila pjevajući tu pjesmu.Vidjelo se da joj je teško.Ma i pjesma je namučila i nas, koji smo bili u studiju.Neznam zašto se neko ko ne zna da pjeva, usuđuje to da radi - rekla je stogodišnja Lepa Lukić na račun pjevanja Goge Sekulić.

Prije toga u jednu od emisija cirkusa Grand uživo u program se javila gospođa koja je, također, iskritikovala Gogino pjevanje.

Sve to direktno Saši Popoviću, četverookom čovjeku koji drži sve konce na srbijanskoj cirkus estradi.Popović je saslušao ženu, koja je rekla da takvima nije mjesto u cirkusu Grand i rekao da će uzeti njen prijedlog u obzir.

Eto ti ga na Goga kriva noga, sad ćeš popušiti hahahah i nećeš više imati svoju tačku u cirkusu Grand hahahahah.......

pevaljkice
http://pevaljkice.blogger.ba
17/02/2009 08:16