pevaljkice

Dobrodošli na moj blog.Izvinjavam se svim ovim dražesnim pripadnicima životinjskog carstva na objavljivanju njihovi fotki uz tekstove jer ste, ruku na srce, bolji i ljepši od ovih estradnih vještica.I, svakako, pametniji!

17.02.2009.

Kad kurvama pukne živac

Potukle se Indy i MinaFestivalske igre i „igre“ povodom „Grand festivala“ počele su pre starta ove muzičke fešte, na generalnoj probi, kad su se potukle dve koleginice, ali i suparnice, Mina i Indi. Njihova dvogodišnja prepucavanja, uglavnom zbog bivšeg muža Kostićeve i dojučerašnjeg dečka Indi, izvesnog Tike, kulminirala su fizičkim obračunom, a Indi za Kurir iznosi svoje viđenje ovog događaja.
Zašto si se potukla s Minom?
- Desilo se da me je Mina „prebila“, jer devojka je definitivno pukla! Na nasilje reagujem, pa sam morala da se odbranim, ali da sam je tukla - nema ni reči, jer ne bih nasrnula na ženu koja je u blagoslovenom stanju. Rekla sam da ne treba da bude zlobna, već da se potrudi da ima dobru pesmu i da tako gradi karijeru. Ustala sam i krenula od stola. Fotoreporteri slikaju nas dve u razgovoru misleći da se mirimo, kad ono... Samo što sam odmakla par koraka, Mina je ustala i počupala me za kosu. Ja sam samo uzvratila. Ja sam njoj udarila šamar. To nije za pohvalu, ali nije trebalo da me počupa, jer tako ne rade dame. Smatra me suparnicom i u poslu i privatno. Umišlja da je zvezda, misli da može da me spreči da, na primer, odem kod frizera, kozmetičara... kod koga ona ide, jer priča da sam loša, a čula sam da sprema skandal na festivalu. Pa nisam joj ja Goga Sekulić da može da radi sa mnom šta hoće. Nisam kriminalac, već pevačica. Njeno bahato ponašanje odavno je trebao da smiri njen bivši muž Tika, još kad je prvi put počela da me pljuje i pokazuje da je labilna ličnost. Pošto Tika nije nikada odreagovao kad me je Mina provocirala, definitivno su na istim talasnim dužinama. Muka mi je od njih dvoje i sebe ne vidim u priči u kojoj su oni glavni likovi.
To znači da ti i Tika više niste u vezi? Zašto ste se onda vas dve sukobile?
- Nismo zajedno već nekoliko dana. I, ne znam zašto je morala da me napadne. Prišla sam joj i rekla da mi više ne šalje poruke i da se okane pretnji, da više nismo suparnice jer sam raskinula s Tikom. Spremala je xafsinški trik pomoću mog i, indirektno, Tikinog imena. Bio joj je potreban skandal za festival da bi skrenula pažnju na sebe, a takvih stvari vezanih za mene mi je preko glave. Gradim karijeru, ulažem, i neću da mi se ovako vraća. Tika mi je bivši dečko i bivši menadžer. Najviše sam to učinila zbog Mininog i Tikinog ponašanja. E, njenih ciganskih poslova mi je dosta u životu! Pre nekoliko dana mi je poslala par poruka u kome mi je pretila „Šta ti zamišljaš, ko si?“ ili „Posle mene si nula. Dno si“, a pošto nastupam posle nje, stigao je i SMS tipa „U svemu sam prva“. Ovo nije prvi put da mi šalje poruke. Prošle godine mi je konstantno slala lezbijske poruke u fazonu kako bi želela da bude sa mnom i slične budalaštine. E, neka mi pošalje samo još jednu poruku...
Planiraš li da tužiš Minu?
- Planirala sam da uradim to. Ali, zašto? To bi trebao da uradi njen bivši suprug jer je njemu napravila lošu reklamu. Nju neka slikaju, pričaju o njoj, ja ću da ulažem u sebe i gradim karijeru. A Tika? Moraće sam.

pevaljkice
<< 02/2009 >>
nedponutosricetpetsub
01020304050607
08091011121314
15161718192021
22232425262728

MOJI LINKOVI

MOJI FAVORITI
Stravarka
sihiri i zazori
Superpenzioner
Postmodern Nachrichten 2018
Mythology of Bosnia and Herzegovina
Bosnian Wor(l)d
blob
Svetica u pokušaju!
DRAGI B(l)ože...
Svedska Hanuma
FC BAYERN MÜNCHEN - BAVARCI
duhovna_medicina
F.C. Inter
Bosnian Cook
F.C. Barcelona Bosnia Fan Club
A. Dominic's Artworks
Podižem spomenik ljudskoj gluposti
EROTSKE PRIČE I TEME
Ummet
BLOG IBRAHIMA SPAHIĆA
sisters only
...BreAkin' DawN...
...............
IslamBalkanTV
ciganska magija - Gypsy magic -
olsen twins
ayla21
Love is mistery . ♥
Slobodan blog
više...

BROJAČ POSJETA
20340

Powered by Blogger.ba