pevaljkice

Dobrodošli na moj blog.Izvinjavam se svim ovim dražesnim pripadnicima životinjskog carstva na objavljivanju njihovi fotki uz tekstove jer ste, ruku na srce, bolji i ljepši od ovih estradnih vještica.I, svakako, pametniji!

17.02.2009.

Kad kurvama pukne živac

Potukle se Indy i MinaFestivalske igre i „igre“ povodom „Grand festivala“ počele su pre starta ove muzičke fešte, na generalnoj probi, kad su se potukle dve koleginice, ali i suparnice, Mina i Indi. Njihova dvogodišnja prepucavanja, uglavnom zbog bivšeg muža Kostićeve i dojučerašnjeg dečka Indi, izvesnog Tike, kulminirala su fizičkim obračunom, a Indi za Kurir iznosi svoje viđenje ovog događaja.
Zašto si se potukla s Minom?
- Desilo se da me je Mina „prebila“, jer devojka je definitivno pukla! Na nasilje reagujem, pa sam morala da se odbranim, ali da sam je tukla - nema ni reči, jer ne bih nasrnula na ženu koja je u blagoslovenom stanju. Rekla sam da ne treba da bude zlobna, već da se potrudi da ima dobru pesmu i da tako gradi karijeru. Ustala sam i krenula od stola. Fotoreporteri slikaju nas dve u razgovoru misleći da se mirimo, kad ono... Samo što sam odmakla par koraka, Mina je ustala i počupala me za kosu. Ja sam samo uzvratila. Ja sam njoj udarila šamar. To nije za pohvalu, ali nije trebalo da me počupa, jer tako ne rade dame. Smatra me suparnicom i u poslu i privatno. Umišlja da je zvezda, misli da može da me spreči da, na primer, odem kod frizera, kozmetičara... kod koga ona ide, jer priča da sam loša, a čula sam da sprema skandal na festivalu. Pa nisam joj ja Goga Sekulić da može da radi sa mnom šta hoće. Nisam kriminalac, već pevačica. Njeno bahato ponašanje odavno je trebao da smiri njen bivši muž Tika, još kad je prvi put počela da me pljuje i pokazuje da je labilna ličnost. Pošto Tika nije nikada odreagovao kad me je Mina provocirala, definitivno su na istim talasnim dužinama. Muka mi je od njih dvoje i sebe ne vidim u priči u kojoj su oni glavni likovi.
To znači da ti i Tika više niste u vezi? Zašto ste se onda vas dve sukobile?
- Nismo zajedno već nekoliko dana. I, ne znam zašto je morala da me napadne. Prišla sam joj i rekla da mi više ne šalje poruke i da se okane pretnji, da više nismo suparnice jer sam raskinula s Tikom. Spremala je xafsinški trik pomoću mog i, indirektno, Tikinog imena. Bio joj je potreban skandal za festival da bi skrenula pažnju na sebe, a takvih stvari vezanih za mene mi je preko glave. Gradim karijeru, ulažem, i neću da mi se ovako vraća. Tika mi je bivši dečko i bivši menadžer. Najviše sam to učinila zbog Mininog i Tikinog ponašanja. E, njenih ciganskih poslova mi je dosta u životu! Pre nekoliko dana mi je poslala par poruka u kome mi je pretila „Šta ti zamišljaš, ko si?“ ili „Posle mene si nula. Dno si“, a pošto nastupam posle nje, stigao je i SMS tipa „U svemu sam prva“. Ovo nije prvi put da mi šalje poruke. Prošle godine mi je konstantno slala lezbijske poruke u fazonu kako bi želela da bude sa mnom i slične budalaštine. E, neka mi pošalje samo još jednu poruku...
Planiraš li da tužiš Minu?
- Planirala sam da uradim to. Ali, zašto? To bi trebao da uradi njen bivši suprug jer je njemu napravila lošu reklamu. Nju neka slikaju, pričaju o njoj, ja ću da ulažem u sebe i gradim karijeru. A Tika? Moraće sam.

17.02.2009.

Banderasta Goga

Još jedna pevaljka iz balkanskog cirkusa pod nazivom Grand dobila je zasluženo mjesto na ovom blogu heheheh.Nju je teško opisati ali pokušajmo, nešto dugačko, pomalo muškobanjasto, ružne, kisele face, o pjevanju da i ne pričam - nema pojma.Eh, da, poznata po jednoj jedinoj pjesmi u svojoj dugogodišnjoj karijeri - o gaćama.Zar treba i reći koliko je pjesma glupa, primitivna i bezvezna baš kao i Goga Sekulić.

Nedavno je Goga kriva noga otpjevala u emisiji Lee Kiš uživo( aj ,kuku) pjesmu Pljevaljski tamburaši heheh i nadrapala.Ostale gošće su se tokom cijelog snimanja gurkale, jer im nije bilo jasno otkud ona sa njima u gostima.

-Nije mi jasno zbog čega je ona tu.Pa, djevojka se namučila pjevajući tu pjesmu.Vidjelo se da joj je teško.Ma i pjesma je namučila i nas, koji smo bili u studiju.Neznam zašto se neko ko ne zna da pjeva, usuđuje to da radi - rekla je stogodišnja Lepa Lukić na račun pjevanja Goge Sekulić.

Prije toga u jednu od emisija cirkusa Grand uživo u program se javila gospođa koja je, također, iskritikovala Gogino pjevanje.

Sve to direktno Saši Popoviću, četverookom čovjeku koji drži sve konce na srbijanskoj cirkus estradi.Popović je saslušao ženu, koja je rekla da takvima nije mjesto u cirkusu Grand i rekao da će uzeti njen prijedlog u obzir.

Eto ti ga na Goga kriva noga, sad ćeš popušiti hahahah i nećeš više imati svoju tačku u cirkusu Grand hahahahah.......

pevaljkice
<< 02/2009 >>
nedponutosricetpetsub
01020304050607
08091011121314
15161718192021
22232425262728

MOJI LINKOVI

MOJI FAVORITI
Superpenzioner
Postmodern News 2018
Mythology of Bosnia and Herzegovina
blob
Svetica u pokušaju!
DRAGI B(l)ože...
Svedska Hanuma
FC BAYERN MÜNCHEN - BAVARCI
duhovna_medicina
F.C. Inter
Bosnian Cook
F.C. Barcelona Bosnia Fan Club
A. Dominic's Artworks
Podižem spomenik ljudskoj gluposti
EROTSKE PRIČE I TEME
Ummet
BLOG IBRAHIMA SPAHIĆA
sisters only
...BreAkin' DawN...
...............
IslamBalkanTV
ciganska magija - Gypsy magic -
olsen twins
ayla21
Slobodan blog
Love is mistery . ♥
više...

BROJAČ POSJETA
21028

Powered by Blogger.ba